coaching

Je loopt al langer tegen een patroon aan in je leven en/of werk. Je bent nieuwsgierig naar de diepere oorzaak en wilt deze graag blootleggen. Doormiddel van systemische coaching, waarin ik gebruik maak van (tafel)opstellingen, visualisaties en andere werkvormen, onderzoeken we de bron van het patroon en hoe je in het hier en nu anders kunt handelen.

Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Castricum, tijdens een wandeling of op een andere locatie naar wens.

coachings-traject

Samen kijken we naar jouw vraagstuk en jouw behoefte. Wil je graag een traject van meerdere sessies? 

Na een gratis intake gesprek bepalen we wat passend is. Zo kunnen we (indien nodig) systemische coaching en (groeps)opstellingen bijvoorbeeld combineren.

Maatwerk

Losse coaching

Je bent altijd welkom voor een losse coaching. Ik luister naar je en kies een werkvorm die meteen inzicht zal geven en een beweging op gang kan brengen.

 

125 euro voor een coachgesprek van 1,5uur

opstellingen

Een opstelling is niets meer en niets minder dan een visuele weergave van (de dynamieken in) een familie- of organisatiesysteem. 

Tijdens de opstellingsdagen maken we gebruik van representanten. Zij nemen dan de plek in van de personen/elementen uit het systeem.

Vaak wordt al snel duidelijk welke elementen met jouw vraagstuk te maken hebben en welke beweging nodig is om ook een beweging te krijgen het vraagstuk waar jij nu tegen aan loopt.

Ook voor representanten of omstanders werkt de opstelling vaak door. Thema’s worden geraakt of herkent, waarbij ook daar een beweging in gang gezet wordt.

Wat krijg je?

Iedere opstelling is een unieke ervaring. Per vraag kijken we wat we opstellen, zodat we zicht krijgen op de elementen die verband houden met j0uw vraag. Geen standaard recept dus;)

Vraaginbrenger: 220 euro

Representant: 100 euro

opstellingsdagen/workshops

team & organisatiecoaching

Wanneer je als bestuurder, leidinggevende of adviseur het gevoel hebt vast te zitten, kan een systemische bril van toegevoegde waarde zijn. Door uit te zoomen, kijk ik met je naar het hele systeem en komen we erachter waar de kiem van de beweging zit.

Voorbeeld van vraagstukken zijn:

– Verschillen van inzicht of visie op bestuurs-/directieniveau;

– Hoog verzuim of verloop in een afdeling/ team of op een hele specifieke positie;

– Teruglopende resultaten (financieel of anderszins);

– Goed verwelkomen & afscheid nemen van medewerkers/ leidinggevenden;

– Weerstand of niet mee willen bewegen met een verandering; 

– Een nieuwe strategische richting voor de organisatie, wat zou systemisch de juiste richting zijn? Wat past bij de oorsprong en wat wil de toekomst van de organisatie?

 

 

Organisatie-advies

Een organisatie is een levend systeem. Ooit met een hele goede reden opgericht, mensen komen en gaan en er gebeuren van tijd tot tijd impactvolle gebeurtenissen (fusies, overnames, reorganisaties) die hun sporen nalaten. 

Bij vraagstukken over gedoe, verschillen van inzichten en weerstand tegen verandering, help ik je door uit te zoomen en te kijken naar de dieperliggende oorzaak van jouw vraagstuk. Samen kijken we naar passende interventies die raak zijn en een verbetering in de situatie tot stand brengen.


Team-coaching

Teams maken het verschil.

Het team is het meest krachtige systeem om te versterken. Daarom begeleid ik teams in het worden en blijven van een veerkrachtig team. In het hier en nu, maar ook om het verandervermogen naar de toekomst toe te versterken. Hier is geen vaste aanpak voor, ik kijk samen met jou wat het team nodig heeft. Sinds wanneer speelt dit? Hoe staat het met de onderlinge verhoudingen? Hoe zijn de verbindingen met de rest van de organisatie? Soms is een kort traject voldoende, soms is meer nodig en gaan we aan de slag met de onderlinge dynamiek en het grotere systeem eromheen. 

Organisatieadvies en teamcoaching zijn altijd maatwerktrajecten. Na een intakegesprek, maak ik een offerte.

klanten

Jouw vraagstuk verkennen?

Beweging brengen in dat wat vast zit. 

Of je dat nu zelf bent, of dat je niet meer weet hoe jij je organisatie of team in beweging krijgt

Contact

Locaties