OVER MIJ

systemisch coach & OPSTELLER

Na mijn bedrijfskundige studie en een aantal jaren werkervaring, vond ik dat ik als organisatieadviseur tekort schoot. Interventies waren niet écht raak, vaak veerde een organisatie toch weer terug naar de oude gewoonten en patronen. Na verschillende omzwervingen, kwam ik uit bij het systemisch werk. Ik volgde opleidingen bij Els van Steijn en het Bert Hellinger Instituut en hoefde niet verder te zoeken, niet nóg harder te werken en vond eindelijk een duurzame knop om organisaties van binnenuit te laten veranderen. 

De kennis en ervaring met familie- en organisatiesystemen combineer ik met mijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond. Zo geef ik invulling aan mijn missie om organisaties tot een fijne plek te maken, waar vanuit ontspanning en plezier gewerkt mag worden.

Ik werk het liefst met leidinggevenden (en hun teams) in het hart van de organisatie. Waar we kijken naar de diepere dynamieken én patronen, waar het organisatie- én familiesysteem een plek mogen hebben. Waar écht verder gekeken mag worden naar wat er werkelijk speelt.

Ik neem mijn kennis en ervaring mee, maar geloof ook vooral dat jij de expertise, kennis en ervaring hebt over jezelf, jouw organisatie of team. Jij weet en voelt dagelijks wat er speelt.

Bovenal ben jij degene die het binnen jouw (organisatie)systeem kan veranderen. Na een verkennend gesprek met mij, heb jij nieuwe inzichten waardoor je ZELF het verschil kunt maken. Vervolgens kijken we samen of één gesprek voldoende was, of dat er meer interventies ( bijvoorbeeld (team) coaching/ (organisatie of familie) opstellingen) nodig zijn.

kernwaarden

autonomie

Wanneer we werkelijk vrij zijn om dat te doen wat ons ingegeven wordt.

Vanuit het systemisch perspectief geloof ik in de evolutionaire kracht, die ons het juiste pad wijst. Het enige wat we hoeven te doen is dit pad te vinden en deze beweging te volgen.

ETHIEK

Ik kijk oordeelloos naar jouw vraagstuk en de context. Ik ben strikt in wat we wel en niet systemisch kunnen bekijken. Het moet gaan om iets wat in jouw invloedsfeer ligt en waar je werkelijk een vraag hebt. We kijken niet vanuit ‘nieuwsgierigheid’ en ook niet naar andere lagen in jouw familie- of organisatiesysteem.

ontwikkeling

Ik draag graag bij aan jouw zelfbewustwording, zodat jij autonomer, vollediger en vrijer in het leven kan staan en daarmee van optimale toegevoegde waarde kan zijn voor de maatschappij en de organisatie(s) waarin je werkzaam bent.

Je loopt al langer tegen een patroon aan in je leven en/of werk. Je bent nieuwsgierig naar de diepere oorzaak en wilt deze graag blootleggen. Doormiddel van systemische coaching, onderzoeken we de bron van het patroon en hoe je in het hier en nu anders kunt handelen.

Razendsnel inzicht in de bron van jouw vraagstuk? Door een ruimtelijke weergave van jouw vraagstuk, zien we snel waar de blokkade zit en waar de ruimte zit voor een nieuwe beweging.

Een grote veranderopgave, een teamvraagstuk of een hoog verzuim? Een systemische blik kan helpen om snel een kansrijke aanpak te vinden.

Jouw vraagstuk verkennen?

Beweging brengen in dat wat vast zit. 

Of je dat nu zelf bent, of dat je niet meer weet hoe jij je organisatie of team in beweging krijgt

Contact

Locaties